19 Aralık 2007 Çarşamba

Zoraki Koca

Zoraki Koca

Hakim kararını açıkladığında Ayşe, Ömer ama en çok da avukat Tarık şaşırır. Hakim hemen boşanmalarını uygun görmemiştir. Bir evlilik terapistine gidecekler ve oradan gelen raporun sonucuna göre mahkeme karar verecektir. Mahkemenin kararı köşk çalışanları arasında da bayram havası estirir. Hizmetçi Sibel, Ömer’le Ayşe’nin arasından Begüm’ü çıkartabilmek için bir plan yapar, ama bu plan tüm hizmetkarların işten çıkarılmasına neden olur. Evlilik terapisti, Ayşe ile Ömer’i ilk gördüğünde, bu çiftin birbirine aşık olduğunu, ancak baş başa kalırlarsa inatlaşmaktan vazgeçeceklerini düşünerek onları herkesten uzakta yalnız bırakmanın yolunu arar. Ama asıl herkesten habersiz kolları sıvayan ve müthiş bir plan yapan Kemal’dir. Kemal başlatacağı “yeni hayat planı ” ile yalnızca Ömer’i adam etmekle kalmayıp, Saadet’i de dize getirmeyi planlamaktadır.

Bölüm 1



Bölüm 2

Bölüm 3


Bölüm 4

Bölüm 5

Bölüm 6

Final

Zeliha'nın Gözleri

Zeliha'nın Gözleri

Zeliha, doğaüstü güçleri olan bir kadının trajik öyküsü..İki çocuğundan birinin kaçırılıp cinayete kurban gitme tehlikesinin ardından çocukluğunda sık sık gördüğü kabusların benzerlerini görür. Zeliha’nın kabuslarının başkalarınınkinden bir farkı vardır: O gerçekleri görmektedir.Karısını yıllar önce kaybeden baş komiser Rehan kıvrak zekası ve cesaretiyle emniyet teşkilatının en parlak elemanıdır.. Oğlu Deniz’i emekli komiser babası Selim’le bırakacak kadar yoğun ve zor bir görev yapmaktadır; Asayiş Şubesi, cinayet bürosu...Zeliha’yla da böyle tanışacaktır ve bu gizemli kadından çok etkilenecek ve ilgi duyacaktır... ”Devrem” dediği Başkomiser İnci ise olay yeri inceleme’nin katı, soğukkanlı, başarılı bir o kadar da güzel baş komiseri, gizli de olsa Rehan’a aşıktır.. Zeliha’yı küçük görmektedir, ancak bunu, kendisi bilimsel düşünen bir kadın olduğu için mi yoksa kıskandığı için mi yapmakta olduğunu anlaşılmaz.. Rehan, Zeliha’nın manevi dünyası, rüyaları, soyut veriler ile İnci’nin maddi dünyası, kanıtlar ve somut veriler arasında doğruyu arayacaktır.Rehan’ın ele avuca sığmaz yardımcısı, dizimizin en aydınlık hatta ışıltılı karakteri Selçuk komiser, ve Asayiş Şube Müdürü Alpaslan da olayların çözülmesinde Rehan’ın en büyük destekçileri olacaktır.


Oyuncular


Sarp Levendoğlu(rehan)


Emel Çölgeçen(zeliha)


Yeşim Koçak(inci)


Bülent Şakrak(komiser selçuk)


Levent Can (savcı)


Can Kahraman (alparslan)


Serpil Tamur(cennet)


Serkan Kuru(kenan)


Güzin Usta,(kumru)


Pelin Budak(esma)


Ece Aksel(polis)


Berk Yarıcı(mehmet)


Damla Başak (ayşe)


Araz Alemfamian (deniz)


Ufuk Kaya


Gökay Taş


Emrah Yılmaz


Mehmet Uzundurukan
Bölüm 5


Bölüm 8

Yeşeren Düşler

Yeşeren Düşler

Yıllar önce yaşanan bir olay, iki aile arasında derinden derine devam eden bir husumet ve bir öğretmenin köye dönüşüyle gün yüzüne çıkan nefret… Solan düşleri yeniden yeşertmek için köyüne dönen bir gencin yüreklerinizi ısıtacak hikayesi… Atmosferi, müzikleri ve oyunculuklarıyla ilgi çekici bir yapım… Yıllar önce kapanan hesap yeniden açılıyor.Karacanlar ailesinin küçük oğlu Abdi, yıllar önce, bir kaza sonucu kardeşini vurmuştur. Suçu Yusuf’un üstüne atınca, Akbaşlar’ın küçük yaştaki oğlu Yusuf, köyde istenmeyen çocuk haline gelir. İki aile arasında husumet çıkmasın diye Yusuf şehre, okumaya gönderilir. Akbaşlar’ın kızı Meryem de Karacanlar’a gelin olarak verilmiş ve yıllar önce yaşanan bu olay kapanmıştır. Fakat Yusuf’un köye geri döneceği haberleri, kapanan hesabın defterini yeniden açar.Karacanlar’ın zulmü köy halkını canından bezdiriyor.Yıllar içinde köydeki şartlar değişmiş ve köydeki tüm mal varlığını ele geçirip zengin olan, Karacanlar köylüyü kendisine borçlandırmıştır. Karacanlar, köylünün borçlarına karşılık çocuklarını ellerinden almakta, onları zorla çalıştırmaktadır. Yıllar önce şehre gönderilen Yusuf ise eğitimini tamamlamıştır ve şimdi bir öğretmen olarak köyüne geri dönecektir. Yusuf’un döneceğini haber alan Karacanlar, küllenen ateşi yeniden alevlendirir. Genç öğretmenin köye geri dönüşü, iki aile arasında derinden derine devam eden husumeti gün yüzüne çıkaracaktır. Solan düşler yeşerecek mi?Çocukken üzerine atılan bir iftira yüzünden yıllardır ailesine hasret kalan Yusuf ise genç yaşına rağmen hayata bambaşka çerçeveden bakmayı öğrenmiş biridir. Bu iftiranın bedelini karşı tarafa diş bileyerek ödetmeye çalışmaz. Aksine hiçbir şekilde kavgaya karışmayarak işine devam edecektir. Çünkü onun asıl düşmanı cehalettir. İdealist öğretmenin köye dönüşü, Karacanlar’ın tüm engellemelerine rağmen karanlıkta kalmışlara yol gösteren bir ışık yakacak ve ümidini yitiren köy halkının düşlerini yeniden yeşertecektir.


oyuncular


Bilgehan Birincioğlu


Gülşah Şahin


Ali Başar


Nilüfer Aydan

Oktar Durukan


Mürşit Ağa Bağ


Nusret Çetinel


Kadim Yaşar


Dilek Canbay


Bedia Ener


Güray Kip


Okan Albayrak


Elif İnci


Betül Aşçıoğlu

Yeni Evli

Yeni Evli


TRT yaz sezonunda kısa sürede bağımlısı olacağınız günlük bir dizinin yayınına başlıyor. Evlilik bilmecesini gençliğin tüm tecrübesizliğiyle çözmeye çalışan, hemen her konuda tartışsalar da sevgiyle tüm sorunların üstesinden gelmeyi başaran Pelin ve Can’ın maceralarını anlatıyor “Yeni Evli”… Çiftin günlük hayatı etrafında, kadın- erkek, aile ilişkileri ve evlilik temalarını işleyen dizi, boşanmaların giderek arttığı günümüzde gençleri evliliğe teşvik etmeyi, kadın-erkek ilişkilerinde yaşanan çatışmaları esprili biçimde ele alarak aile kurumunun güzelliklerini, her şeye rağmen bir arada olmanın önemini ortaya koymayı amaçlıyor. Batılı bir tür olan sitcomlarla, bize özgü gülmecenin temel niteliklerini harmanlayan bir durum komedisi olarak tasarlanan dizi, her yaştan kadın ve erkeği, gencecik bir çiftin maceralarında buluşturuyor. “Yeni Evli”, yaklaşık sekiz aydır hafta içi her gün TRT 1’de yayınlanan, sunuculuğunu Ayşenur Yazıcı’nın yaptığı “Ademler ve Havvalar” programının içinde yer alan, beş dakikalık bir mini dizi olarak doğdu. İzleyicinin yoğun ilgisi doğrultusunda gelişen taleple, yapımın, yeni yayın döneminde günlük dizi olarak ekranlara gelmesine karar verildi. Yönetmenliğini Alper Tunga Özdemir’in yaptığı, senaryosu Zehra Çelenk’e ait olan dizi, Mert Tanık, Nur Yazar, Rüştü Asyalı, İlham Yazar, Oktay Dal, Erdal Küçükkömürcü, İhsan Sanıvar ve Lale Başar gibi Devlet Tiyatrosu sanatçılarını bir araya getiriyor.


oyuncular


Mert Nizamettin


Tanık Nur Yazar


İhsan Sanıvar


Erdal Küçükkömürcü


Servet Pandur


Mert Karabulut


Cüneyt Mete


Yönetmen:Alper Tunga Özdemir
Senaryo Yazarı:Zehra Çelenk

Yapımcı:Abdurrahman Karahan

Müzik:Can Algeç

Yemin

Yemin

Kocasını deliler gibi seven Leyla'nın en büyük hayali, ona bir evlat vermektir. Dört yıldır sürmekte olan evliliği boyunca, işleri nedeniyle her hafta Şam'a giden kocasını fedakârca bekleyen, âşık bir kadındır Leyla.Gözü Leyla'dan başka hiç kimseyi görmeyen Menderes'in, her hafta Leyla'yı bırakıp giderken adeta içi parçalanmaktadır. Çünkü Leyla'nın hiç bilmediği bir sır yüzünden ikiye bölünmüş bir hayat yaşar Menderes...Ölümüne yol açtığı ağabeyine son nefesinde ettiği yemin, onu İstanbul'daki eşi Leyla ile Tarsus'taki eşi Asuman ve çocukları arasında gidip gelen bir kısır döngüye hapsetmiştir.Eninde sonunda açığa çıkar sırlar. Ne var ki bazı sırların açığa çıkması, çözeceği yerde daha çok karıştırır düğümleri.Bir kaza... Bir yemin... Yıkılan hayatlar... Geri dönülmez, çığırından çıkmış bir karmaşa...


oyuncular


Tuba Ünsal


Serhan Yavaş


Zeyno Üstünışık


Yücel Erten

Hakan Büyüktopçu


Barış Yalçın


Zeynep Irgat


Ayşe Melike Çerçi


Canan Türker


Özden Özgürdal

Ahmet Bilgin (2)


Büşra Alçın

Merve Kaban


Deniz Tunca


Mustafa Erdoğan


Ece Özdikici


Yasemin Öztürk


Aslı Orcan


Yönetmen:Sadullah Celen

Yapımcı:Nilgün Sağyaşar

Müzik:Kemal Sahir Gürel,Hüseyin Yıldız (2),Erdal Güney

Kurgu:Haluk Arus,Aykut Yıldırım Post

Prodüksiyon Sorumlusu:Esra Kahraman
Sanat Asistanı:Seyhan Kırca

Sanat Ekibi:Önder Kaymak,Atilla Çelik
Sanat Yönetmeni:Filiz Ekinci,Muzaffer Taştan

Set Fotoğrafları:Tuluğ Çekmen

Yardımcı Yönetmen:Serkan Birinci

Yeditepe İstanbul


Yeditepe İstanbul

oyuncular


Emre Kınay


Zuhal Olcay

Uğur Polat

Itır Esen

Yeşim Ceren Bozoğlu


Ümit Çırak


Günay Karacaoğlu

Hikmet Karagöz


Nejat Birecik


Güven Kıraç


Özgü Namal

Meral Okay


Ruhi Sarı


Yasemin Çonka


Deniz Oral

Emrah Elçiboğa


Sinan Divrik


Halil Kumova


Fırat Tanış


Pıtırcık Akerman


Ahmet Saraçoğlu


İlhan Şeşen


Kamran Usluer


Nihat İleri


Melike Demirağ

Münibe Millet


Nalan Kuruçim

Alev Cınbarcı


Melike Altunbaran


Tülay Bekret


Engin Altan


Şebnem Arcan


Engin Karkın


Aytaç Ağırlar


Tuncay Kaynak


Özgür Efe Özyeşilpınar


Cengiz Şahin


Arife Gemlik


Tuncay Tarhan


Yakup Yavru


Erol Erarslan


Burçak Işımer


Levend Yılmaz


Şendoğan Öksüz


M. Erdal Parmaksızoğlu


Arif Erkin


Yalçın Özbek


Yönetmen:Türkan Derya

Senaryo Yazarı:Ali Ulvi Hünkar

Yapımcı:Kaan Erturan

Müzik:Derya Köroğlu

Cast Sorumlusu:Harika Uygur

Işık Şefi:Nezir Yücel

Prodüksiyon Asistanı:Manolya Şen

Sanat Yönetmeni:Nilgün Nalçacı

Yapım Koordinatörü:Ömer Can

Yapım Sorumlusu:Salih Karaman

Yönetmen Yardımcısı:Aslı Kızıltuğ

Yedi Numara

Yedi Numara


Birbirlerine çılgınlar gibi aşık, ama çocukları olmayan bakkal Vahit ve Zeliha, yıllar önce köyden İstanbul'a kaçmışlardır. Bakkal Vahit, babasını ikna ederek kelepir bir ahşap evi satın almıştır. Vahit ve Zeliha, bu evi yıllarca öğrenci gençlere kiralayarak hem geçimlerine katkı sağlarlar, hem de öğrencilere bir ana gibi sahip çıkan Zeliha'nın çocuk özlemini dindirmeye çalışırlar.Günlerden bir gün, 7 numaralı ahşap evin üst katını Çevre Mühendisliği okuyan dört genç kız öğrenci tutar. Birbirlerini yurtta tanımışlar ve hemen kaynaşmışlardır. Dördü de Türkiye'nin dört büyük şehrinden, üniversite kazanarak İstanbul'a gelmişlerdir. Derken, Bakkal Vahit'in memleketteki ağabeylerinden ikisinin oğullarının da İstanbul'da üniversite kazanacağı tutar. Başka ağabeyinin oğlu da, aktör olma hayalleri peşinde amca oğullarının arasına karışır. Katıksız taşralı olan ve daha önce İstanbul'a dair hiçbir fikirleri olmayan bu üç delikanlı da, 7 numara'nın alt katına yerleşirler.Dört şehirli genç kız ile üç köylü oğlan aynı çatıyı nasıl paylaşacaklardır? Birbirlerine hiç benzemeyen hayat tarzları nasıl uzlaşacaktır? Aralarındaki kaçınılmaz çatışmaya çözümler ararken, nasıl bir demokrasi sınavı vereceklerdir? Olaylar, duygusal bir komedi diliyle anlatılır.

oyuncular

Şebnem Sönmez

Engin Alkan

Olgun Şimşek

Nuray Uslu 2

Tuba Erdem

Gülden Güney

Ayça Mutlugil

Okan Selvi

Volkan Girgin

Ruhi Sarı

Aşkın Şenol

Özlem Türkad

Sedef Pehlivanoğlu

Yönetmen:Sadullah Celen,Haluk Bener
Senaryo Yazarı:Volkan Girgin,Oya Yüce,Nuray Uslu 2,Ayça Mutlugil,Alev Toprakoğlu Yapımcı:Oya Yüce
Müzik:Serdar Kalafatoğlu
Görüntü Yönetmeni:Sarp Kaya
Sanat Yönetmeni:Ayşegül Çiftçi
Yardımcı Yönetmen:Serkan Birinci,Gül Güzelkaya,Derya Yaruç,Serpil Kurtça

Yaprak Dökümü

Yaprak Dökümü


Bütün hayatını beş çocuğuna iyi fikirler ve temiz ahlak vermeye adayan Ali Rıza Bey, bir haksızlığa göz yumması istenince kaymakamlık görevinden istifa eder. Kızı Necla da İstanbul’da üniversiteyi kazanınca, ailece İstanbul’a yerleşmeye karar verirler.Aileden kalma eski evin tadilatı, Leyla’nın üniversiteye hazırlık kursu, Necla ve Ayşe’nin okul masrafları derken Ali Rıza Bey’in emekli ikramiyesi erimeye başlar. Ali Rıza Bey yeniden çalışmaya başlar. Yeni işinde de ilkelerinden ödün vermesi istenince yine istifa eder. Şartlar artık daha zor olduğu için, Hayriye Hanım bu kararını desteklemez ve evde huzursuzluklar başlar. Askerden dönen Şevket bir bankada çalışmaya başlayınca Ali Rıza Bey’in yükü hafifler. Ama Şevket gönlünü evli bir kadına kaptırınca işler değişir. Ferhunde kısa zamanda dizginleri ele alır. Evin bütün düzenini değiştirir. Ferhunde’nin bitmek tükenmek bilmeyen istekleri, Leyla ve Necla’nın hesapsız harcamaları aileyi zor duruma düşürür. Ali Rıza Bey dirense de karşı koyacak gücü yoktur. Ekonomik gücüyle birlikte otoritesini de kaybetmiştir. Rüzgar sert esmekte, ağacın yaprakları birer birer dökülmektedir.


oyuncular


Halil Ergün Ali Rıza

Güven Hokna Hayriye

Bennu Yıldırımlar Fikret

Caner Kurtaran Şevket

Deniz Çakır Ferhunde


Senaryo:Ece Yörenç,Melek Gençoğlu
Yapımcı:Kerem Çatay
Yönetmen:Mesude Erarslan

Yalancı Yarim

Yalancı Yarim


Hulusi ve Vahi… Evlatlarıyla gurur duyan iki baba.Hulusi, ve eşi Belgin, oğulları Tarık’ın, İtalya’daki iktisat eğitimin tamamlayıp bankasının başına geçeceği günün hayaliyle yaşıyor.Vahi ise, kızı Naz’ın, konservatuardan mezun olup yurtdışında vereceği çello resitalleri ile göğsünü kabartacağı günün.Tarık ve Naz da, ideallerine doğru “tam gaz” gidiyorlar… Ancak Tarık, “Alfonso” adıyla İtalya’da ralli pistlerinde, Naz ise “Deli Kız” adıyla İstanbul sokaklarında. Son model arabalarıyla.Ve bu iki başına buyruk gencin hayatları, sonunda aynı arabanın içinde kesişir.Çünkü babalar, belki en son duyar, ama mutlaka duyar.Tarık, İstanbul’a ailesini görmeye geldiğinde, Hulusi, bir daha yurt dışına çıkmasını yasaklar.Naz, kaza yapınca da, Vahi, bir daha araba kullanmasını.Tarık, bir de üstüne iki sene çalışıp eğitimi yerine ralliye harcadığı parayı çalışıp babasına geri ödemek zorundadır. Babası, torpille işe girip yan gelip yatarak para kazanma yollarını tıkayınca, becerebildiği tek işi yapmak zorunda kalır: şoförlük.Naz’ın ise arabasına binebilmesi için tek engel vardır: babasının bulacağı şoför.Ve kader yollarını birleştirir… Tarık, Naz’ın şoförü olarak işe girer. Ancak işi çok zordur. Bir yandan, aniden ortadan kaybolan ve tüm dünyada aranan ünlü ralli şoförü Alfonso olduğunu herkesten gizlemek zorundadır. Bir yandan, ünlü bankacı Hulusi Tekelioğlu’nun oğlu olduğunu Vahi’den saklamak zorundadır. Ve en önemlisi… Arabasının şoför koltuğuna tekrar geçebilmek için tek çaresi, kendisini kovdurmak olan ve hayatını bunu planlamakla geçiren Naz’ın saldırılarını savuşturmak zorundadır. Tarık ve Naz, büyük bir didişme ve çekişmeyle başlayan inişli çıkışlı bir ilişkinin içinde keskin virajlarda hızla ilerlerken, önlerine çıkan engelleri de bir bir sollamak zorundadırlar… Tarık’ın izini bulmaya çalışan dedektif Sacit, İtalya’dan kalkıp kendisini aramaya gelen Francesca, şoförlük yapmasını engellemeye çalışan anne Belgin, Naz’ın kardeşi Ümit’le çıkmaya başlayan ve her an ağzından bir şeyler kaçırması muhtemel kız kardeşi Filiz, evinde kaldığı otoriter dadısı Hacer, onun çocukluk aşkı olan ve bu aşkı bir türlü bitirememiş kızı Ayşe, ve tabii istemeden çok iyi dost olmalarına sebep olduğu Hulusi ve Vahi. Tarık’ın başı sıkıştığı zaman imdadına koşanlar ise, normal şartlar altında varlıklarından bile haberdar olmayacağı aşçı Cevat, hizmetçi Suna, ve bahçıvan Sami’dir.Ve tabii yollar katedildikçe, molalar verildikçe, yola iki “düşman” olarak çıkan Tarık ve Naz, yeri geldiğinde patlayan lastikleri birlikte değiştirmek zorunda olduklarını anlayacaklardır.


oyuncular


Barış Akarsu Tarık

Merve Sevi Naz

Bülent Kayabaş Hulusi
Ayşe Kökçü Belgin

Ünal Gümüş Vahi

Senaryo:Haluk Özenç
Yönetmen:Özer Kızıltan

Yalan Dünya

Yalan Dünya


Saner ve Ömer… Birbirlerinden habersiz, bambaşka hayatlar yaşayan ikiz kardeşlerdir…1980 yılının Ağustos ayında doğumhaneden yükselen çığlıklar Kudret Başaran’a ikizlerinin olduğunu müjdeliyordu. Uğruna babası Nezih Başaran’ın büyük servetini reddettiği, yoksul bir hayata mahkûm olduğu kadın, Sevim sonunda ona ikiz çocuklar vermişti… Çocuklarının adını Saner ve Ömer koydular.Saner ve Ömer’in kaderi babalarının ölümüyle bir anda değişti. Beş parasız, eğitimini yarıda bırakmış bir kadın olan Sevim ve ikizler yapayalnız kalmıştı… Üstüne bir de Saner’in hastalığı işi iyice içinden çıkılmaz bir hale soktu…Kudret’in babası Nezih, Sevim’le evlendiği için oğlunu evlatlıktan reddetmişti. Saner’in hasta olduğunu duyar duymaz bir plan yaptı… Bu plana göre Saner’i tedavi ettirmek için anne Sevim’den alacak ama ona öldüğünü söyleyerek bir daha geri vermeyecekti… Plan başarılı oldu…Saner ve Ömer’in kaderleri burada ayrıldı… Saner varlıklı ve saygın dedesi Nezih Başaran’ın güçlü kanatları altında iyi bir eğitim alarak, zenginlik içinde büyüdü, Ömer ise annesi Sevim’in yanında kenar mahalle okullarında okuyup, sokaklar da top koşturup, halkın içinde bir mahalle çocuğu olarak…İki farklı çevrede büyüyen Saner ve Ömer’in karakterleri de farklı gelişti… Saner görgülü, zengin bir, Ömer tam bir halk çocuğu oldu… Görünüş olarak birbirlerinin aynısı olmalarına rağmen kişilik özellikleri neredeyse taban tabana zıt iki kardeş.Saner ve Ömer’in hayatlarındaki tek ortak nokta sevdikleri kızların evlenme tekliflerini reddetmesiydi. Alımlı, oldukça güzel yine zengin bir ailenin kızı olan Azra Saner’ı, memur bir ailenin üniversite öğrencisi olan kızı İpek’te Ömer’i aynı nedenle geri çevirdi. “Değişmen lazım!”Ve hayat onları bir kaza neticesinde tekrar karşılaştırdı. Hayatlarını birbirlerine ödünç verecekleri bir kaza… Artık ikiz kardeşleri kazadan önceki hayatlarının tam tersi bir gelecek bekliyordu…


Oyuncular
Gökhan Özen (saner-ömer)


Firdevs Vüdül (ipek)


Sevil Uyar (Azra)


İpek Tenolcay (vuslat)


Elçin Şanal (muhsine)


Ayşe Tunaboylu (vesile )


Turgay Tanülkü (kemal)


Kutay Köktürk (avni )


Taner Ergür ( erdinç )


Erdoğan Poyraz ( yalçın )


Şemsettin Terlan( uşak )


Eşref Kolçak ( nezih

Yağmur Beklerken

Yağmur Beklerken


oyuncular


Cevdet Arıcılar


Seray Gözler Yeşilay


Nilüfer Açıkalın


Tuncer Necmioğlu


Sema Önür


Kemal Bekir


Haluk Kurtoğlu


Eşref Kolçak


Mehmet Özekit


Çetin Köroğlu


Funda Şirinkal


Ejder Akışık


Mehmet Keskinoğlu


Mutlu Güney


Yeşim Alıç


Süer İzat


Ferda Tancay

Zeliha Güney


Alp Giritli


Cem Kurtoğlu


İlkay Akdağlı


Toygun Ateş


Sevinç Aktansel


Salih Zeki Yorulmaz


Aykut Bora


Tunca Yönder


Nurettin Şen


Erenus Yönder



Yönetmen:Tunca Yönder

Senaryo Yazarı:Tarık Buğra

Yapımcı:Bahattin Özcan

Müzik:Serdar Kalafatoğlu

Görüntü Yönetmeni:Tevfik Şenol

Yabancı Damat

Yabancı Damat


Ege'nin iki kıyısından; Türkiye ve Yunanistan'dan iki gencin masal tadındaki imkansız aşklarının öyküsü anlatılıyor. Gaziantep'in ünlü baklavacısı Kahraman Usta'nın kızı Nazlı Ankara da üniversite eğitimini bitirmiş memleketine dönmüştür. Çok sevgili kızlarının dönüşünü hasretle bekleyen aile çok mutludur. Ama Nazlı'yı bir sürpriz beklemektedir. Kahraman Usta, kızının evliliği için ortağı Ökkeş Usta'nın oğlu Kadir'e söz vermiştir. Nazlı buna şiddetle karşı çıkar. Nazlı'nın düşüncesine de başta babası olmak üzere annesi, dedesi, ablası ve eniştesi karşıdır. Bir kere söz verilmiştir ve bu iş olacaktır. Ökkeş ve Kadir'in kendisini istemeye geldikleri gün evden kaçan Nazlı, Bodrum'daki okul arkadaşı Zeynep'e gider. Nazlı burada bir otelde iş bulur ve çalışmaya başlar. Ailesi her yerde Nazlıyı aramaktadır. Bu sırada Nazlı Bodrum da yakışıklı, yabancı bir gençle tanışır. Nazlı bu gencin İngiliz olduğunu zannetmektedir. Oysa ki bu genç, ailesi İstanbul'dan Atina'ya göç etmiş Niko adında bir Yunanlıdır.Yıllardır birbirlerine düşmanlık beslemiş iki ülke insanı Yunanlı bir gençle Antepli bir kızın arkadaşlığı nasıl olacaktır? Nazlı ve Niko birbirlerine deliler gibi aşık olurlar. Ancak aşireti ile sözlüsü Nazlı'nın peşine düşer. Ayrıca Niko'nun, ses yıldızı sevgilisi Anna da bu aşk için büyük bir engeldir. Üstüne üstelik Niko'nun ailesi Türk'lerden, Nazlı'nın ailesi de Yunanlılardan nefret etmektedir.


Nehir Erdoğan (Nazlı)


Özgür Çevik (Niko)


Erdal Özyağcılar (Kahraman)


Sumru Yavrucuk (Feride)


İlker Aksum (Ruşen)


Binnur Kaya (Nazire)


Arif Erkin Güzelbeyoğlu (Memik Dede)


Engin Akyürek (Kadir)


Şinasi Yurtseven (Hamit)


Zeki Alasya (Ökkeş)


Ayla Karaca (Eleni)


Güzin Alkan (Döne)


Natalia Doussopoulos (Anna)


Mazlum Kiper (Stavro)


Nilgün Belgün (Katina)


Ozan Uğurlu (Mustafa Can)


Tülin Oral (Eftelya)


Yılmaz Gruda (Celayir Usta)


Katherina Mutsatsos (Stella)


Ege Uslu (Ege)


Nazlı Tosunoğlu (Rabia)


Aslı Altaylar (Aysel)

Müzik:[Gökhan Kırdar
Yapımcı Şirket:Erler Film

Vazgeç Gönlüm

Vazgeç Gönlüm

Genç yaşinda ailesine bakmak zorunda kalan Salih, bir minibüs hattinda şoförlük yapmaktadir. Hayat kavgasinda aşkla tanişacak firsat bulamamiştir. Ta ki dünyalar güzeli Bahar'la karşilaşincaya dek. Bahar çok zengin bir ailenin kizidir. Bu iki genç yürek birbirine çarpacak fakat kader hiç umulmadik bir şekilde aglarini örecektir. Kaybolan bir hayatin acisini ve aşki gönlüne sigdiranlarin öyküsüdür "Vazgeç Gönlüm".Başrollerinde; Amerika'da oyunculuk egitimi alan Mutluluk filmi ile taninan Murat Han, Ihlamurlar Altinda' nin Feride'si Irem Altug ve Türk Sinemasinin tecrübeli oyuncusu Bulut Aras'in rol aldigi Vazgeç Gönlüm sezonun dikkat çeken yapimlarindan biri...


oyuncular


Murat Han(Salih)


İrem Altuğ(Bahar)

Bulut Aras(Hasan)


Özbek Yıldız(Ali)


Fatih Dönmez(Çoşkun)


Tamer Levent(Fikret)


Ruhsar Öcal(Belgin)


Çiğdem Batur(Goncagül)


Ali Türkoğlu(Mahir)


Sabriye Kara(Emine)



Senaryo:Ayşe TEKER,Nur KIYMAÇ,Zeliha DOĞAN,Deniz KAMACI,Rasim DOĞAN

Yönetmen:Ahmet Sönmez
Yapımcı:Faruk Turgut

Üç Kadın

Üç Kadın

Eşini yıllar önce kaybeden Derya, oğlu Hakan ve kızı Naz ile birlikte yaşar. Bu zorlu dönemde ise ona hem sevgilisi, hem de patronu olan Ziya Bey yardımcı olur. Ziya Bey’in alkolik ve lükse düşkün eşi ve aynı şirkette çalışan oğulları bu ilişkiden hoşnut değillerdir.Bu arada Derya’nın oğlu da fakir bir genç kız olan Emel’i hamile bıraktığı için tehditler sonucu onunla evlenmek zorunda kalır. Spor akademisinde okuyan Naz ise, sosyeteden Sema’ya evinde spor yaptırmaktadır. Sema’nın evlatlığı Engin ile Naz arasında duygusal bir elektriklenme olur.


oyuncular


Fatma Karanfil


İpek Tenolcay


Fikret Hakan


Ersin Umulu


Ceren Şekercioğlu


Zerrin Arbaş


Suna Keskin


Erol Alpsoykan


Sevdi Denktaş


Nefise Karatay


Ümit Gözgü


Murat Ünalmış


Yazar:Nuran Devres

Yönetmen:Atıf Yılmaz

Üç Kadın

Üç Kadın

Uy Başuma Gelenler

Uy Başuma Gelenler

Hakan işsiz bir makine mühendisidir. Arkadaşlarıyla birlikte İstanbul'da yaşarken bir şaka sonucu yaşlılar yurdunda ilgilenmeye başladığı inatçı keçi Temel ölümü üzerine Hakan'a Giresun Düzköy'de bir fındık bahçesi ve iki katlı yıkık bir ev bırakmıştır. Bunun üzerine arkadaşlarını, Bodrum hayallerini ve sevgilisi Zeynep'i bırakıp Giresun'a gelir. Amacı fındık bahçesi ve evi satıp onların parasıyla İstanbul'a geri dönmektir


oyuncular

Hakan Yılmaz

Başak Köklükaya

Aykut Oray
Nefise Karatay

Mustafa Üstündağ

Ayşegül Uygurer

Hakan Altunbaş
Mehmet Çerezcioğlu
Timur Ölkebaş
Devrim Atmaca

Suat Güzey
Tansel Öngel

Nurseli Tırışkan

Özge Özder

Mehmet Polat
Parkan Özturan

Turan Çiçekci

Suat Önen

Ali Rıza Soydan

Yönetmen:Berrin Dağçınar
Senaryo Yazarı:Berrin Dağçınar
Yapımcı:Ali Gündoğdu

Tek Türkiye

Tek Türkiye

Yokluklar içindeki Güneydoğu insanının yardımına koşan kahraman bir doktorun hikayesinin anlatıldığı Tek Türkiye’nin ilk bölüm konusu şöyle: Başarılı bir cerrah olan Tarık, bir meslektaşının daveti üzerine yola çıkar ve kendisini Güneydoğu’nun türlü sıkıntılar içinde hayat mücadelesi veren bir köyünde bulur. Fakat Tarık’ın köye gelişi kötü bir zamana rastlar. Köyde görev yapan doktorlar, bugüne kadar halkı kandırmaktan başka bir şey yapmamıştır. Onu davet eden meslektaşı da ahlaksızlıkları ortaya çıkınca Tarık’ı bile beklemeden kaçmıştır. Üstelik köy halkı yıllardır süren bir kan davasının gölgesinde yaşamaktadır. Bir anda istenmeyen adam haline gelen Tarık, acilen İstanbul’a dönmeye karar verir. Ancak üst üste gelen olaylar Tarık’ın planlarını bir anda değiştirecektir.

oyuncular
Ozan Çobanoğlu
Ezgi Sertel
Sabri Özmener
Türker Tekin

Ziver Çiftçi
Süleyman Karadağ

Yönetmen:Gürsel Ateş
Yapımcı:Salih Asan

Tek Celse

Tek Celse

Tatlı İntikam

Tatlı İntikam

Ünlü Türkücü Davut Güloğlu Yeni Yayın Döneminde Ünlü Sunucu Ebru Akel ile Kamera Karşısına GeçecekÜNLÜ TÜRKÜCÜ DAVUT GÜLOĞLU YENİ YAYIN DÖNEMİNDE ÜNLÜ SUNUCU Ebru Akel İLE KAMERA KARŞISINA GEÇECEKÜnlü şarkıcı Davut Güloğlu, yeni yayın döneminde Star TV'de ekrana gelecek "Tatlı İntikam" isimli dizide Ebru Akel ile başrol oynayacak. Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği dizide Güloğlu, kasabada yaşayan dört çocuk babası bir adamı, Ebru Akel'de küstah bir sosyetik kadını canlandıracak.Tuğçeşah, İstanbul sosyetesinden, zengin, şımarık ve küstah bir kızdır. Asıl adı Hüsamettin olan, ama sosyetenin, Osmanlı Hanedanının varisi “Metin” olarak bildiği, üç kağıtçı, aslında orta halli bir aileden gelen, zengin bir kızla evlenip refaha ermeyi dileyen bir adamla, annesinin çöpçatanlık çabaları sonucu nişanlanmıştır. İkisi de bu ilişkide birbirlerini sevmemekle beraber, karşılıklı (Tuğçeşah asalet, Metin para peşindedir) çıkarları doğrultusunda uyumlu bir beraberlik sergilemektedirler. Tuğçeşah’ın merhum babasının “Villa Grande İhtişam” adlı ultra lüks ve büyük malikanesinde, dostları ile birlikte Ege’de konsept bir tatil yapmaktadırlar. Gezi’nin bir noktasında, Tuğçeşah malikaneye spa özellikle de jakuzi yaptırmaya karar verir ve köyde tesisatçı aranır. Malikaneye getirilen tesisatçı Hasan’a direktifler yağdıran Tuğçeşah, jakuzinin iki gün içinde bitmesini söyler. İki gün sonra aslında mükemmel bir şekilde bitirilen işin, çok komik bir gerekçe ile Tuğçeşah parasını ödemeyi reddeder ve tartıştığı tesisatçı Hasan parasını bile vermeden malikane topraklarından attırır. Aynı gece denize düşen şapkasını almaya çalışırken bir şekilde kaza geçirip denize düşen Tuğçeşah sabah kıyıya vurduğunda hafızasını kaybetmiş ve elbiseleri parçalanmış uyanır. Tuğçeşah’ın yok olma gibi kaprislerine alışık olan dostları ve nişanlısı Metin ise bir süre onun yok oluşundan haberdar olmaz. Kıyıya vuran Tuğçeşah, köyün Sağlık Ocağına getirilir ve yerel gazetede haber olur: “ Sahilde bulunan, kimliği belirlenemeyen kadını tanıyan var mı?” Bu haberi okuyan Hasan, intikam için Sağlık Ocağına giderek kocası olduğunu iddia eder ve alamadığı parasına karşılık hizmetçi olarak onu kullanma amacı ile eve getirir.Eşini 7 yıl önce kaybeden Hasan’ın birbirinden yaramaz ve terbiyesiz 4 çocuğu, bakımsız, pis ve dağınık bir evi, taşlaşmış bir bahçesi ve birer canavara dönüşmüş ev aletleri vardır.Hasan Tuğçeşah’ın hafızasının kaybetmesinden yararlanıp ona; “Senin adın Meymenet, sen benim karımsın, bunlar senin çocukların, bu da senin evin” der. Böylece, hafızasını kaybetmiş olsa da eski hırçın huyları ve lüks alışkanlıklarını koruyan eski Tuğçeşah, yeni Meymenet için, işkenceyi aratmayacak yeni köy hayatı başlamıştır.


Oyuncular


Davut Güloğlu


Ebru Akel


Murat Başoğlu


Goncagül Sunar


Ayberk Atilla


Birsen Dürülü


Gaffur Uzuner


Cengiz Çimen


Mehmet Yıldız


Ayben Arman


Burcu Canbaş


Nedret Özbek


Zeynep Çapur


Raffella Çedolini


Fırat Canaydın


Enes Fındık


Hakan Altıner


Yılmaz Köksal


Ragıp Gülen


Bülent Çarıkçı


Senaryo :Meltem İnan,Melda,Göknel
Müzik:Ali Otyam
Yönetmen:Temel Gürsü
Yapımcı:Süreç Film ,Ali Gündoğdu

Tatlı Hayat

Tatlı Hayat



İhsan ve eşi Sevinç, İhsan'ın kuru temizleme işinden bolca para kazanmış sınıf atlamaya karar vermişlerdir. İhsan'ın hayatta yükselme çabaları dahilinde Gültepe'de bir gecekondudan Etiler'deki yeni lüks evlerine taşınmışlardır. Üst kat komşuları Türk- Rum çifti Feraye ile Yorgo, kızları Pelin yan komşuları kitapkurdu İrfan ve İhsan'ın annesi Cevriye Hanım ile alışık olmadıkları bu yeni "Tatlı Hayat" hem onları yeni ufuklara taşıyacak, hem de yepyeni sorunlarla karşı karşıya bırakacaktır. Feraye ve Kaya'nın gündelikçisi olduğunu öğrenen İhsan, Sevinç için de bir hizmetçi tutmak istemektedir. Fakat Sevinç bu fikre şiddetle karşıdır. Bir yandan ihsan Sevinç'i sosyetik hayata alıştırmaya çalışmakta, bir yandan da hiçbirşey yapmadan evde oturmak Sevinç'i rahatsız etmektedir. Bunun üzerine Sevinç bir işe girer, fakat çalışmaya başladığı dükkan, İhsan'ın rakibi olan Hasan Kuru Temizleme'dir.


Türkan Şoray


Haluk Bilginer


Asuman Dabak

Emre Altuğ

Çolpan İlhan

Neco Celal


Kadri Kınoğlu

Gamze Özçelik


Veysel Diker


Ercan Süt


Meltem Ören

Sevinç Aktansel


İsmet Üstekin


Taner Ergör


Tarık Şerbetçioğlu

Ayfer Dinçer


Yönetmen:Bora Tekay
Senaryo Yazarı:Haluk Özenç,Bora Tekay
Yapımcı:Mine Öztürk

Tatlı Bela Fadime

Tatlı Bela Fadime


Fadime, güzeller güzeli Karadenizli bir kızdır. Annesi Nazife ve ninesi Kadife ile birlikte Trabzon’un bir köyünde yaşamaktadırlar. Balıkçılık yapan babası Reis, karısı ile geçinemediği için evini terk etmiş, güzel bir Rus olan Tanya ile birlikte ayrı bir eve yerleşmiştir. Oğlunun evi terk etmesinden gelinini sorumlu tutan Kadife, Nazife ile hiç geçinememektedir. Fadime de sık sık tatlı kavgalara tutuşan ninesi ve annesi arasında kalmaktadır.Köyün delikanlıları Fadime için yanıp tutuşmakta, Fadime’nin gözü ise kimseyi görmemektedir. O hayallerindeki prensi beklemektedir evlenmek için. Levent ise İstanbul’da yaşayan ve çok zengin bir ailenin yakışıklı oğludur. Annesi Müzeyyen, babası Hulusi ve dedesi Temel en yakın olduğu kişilerdir. Dedesi Temel Levent’ten Trabzon’a gidip doğduğu ve daha önceden kendilerine ait olan eski evlerini satın almasını ister. Levent yanında yakın arkadaşları olan Vedat ile birlikte Trabzon’a gider. Dedesinin söylediği evi bulurlar, ev Fadime’nin ninesinin evidir. Değerinden çok fazla para teklif edilmesi karşısında şaşıran ve bunda bir iş olduğunu düşünen Kadife evi satmak istemez.



Füsun Demirel


Nehir Erdoğan


Cezmi Baskın


Berk Oktay


Sema Aybars


Arif Erkin


Ali İpin


Yeşim Gül Akşar


Bülent Alkış


Furkan Engin


Nazlı Ceren Argon

Tarık ve Diğerleri

Tarık ve Diğerleri


Bir çocuk, etrafındakileri en fazla ne kadar çıldırtabilir?O’nun adı Tarık… Çok az çocuk onun kadar zeki; ama o her çocuk kadar çocuk... Zekiyim havalarına girmeyen; çocukla çocuk, büyükle yine çocuk olan bir çocuk… Masum olduğuna bakmayın! Şimdiye kadar neler yapmadı ki! Üstelik bundan sonra çok yakınımızda… Hayır, yanlış duymadınız! Bütün bir köyü harabeye çeviren, patlayıcı imal etmekten iki kez gözaltına alınan ve üç kişinin kalp; altı kişinin sinir krizi geçirmesine sebep olan masum yumurcak artık İstanbul’da... Köroğlu’nun silahsız, Battal Gazi’nin küçülmüş, Deli Dumrul’un durulmuş, Süpermen’in pelerinsiz, Örümcek Adam’ın hoplayıp zıplamayan hali, artık şehirde ve aramızda yaşıyor.Saf bir çocuğun gözünden büyüklerin dünyası…Başrolünde küçük yıldız Mehmet Püsküllü’nün oynadığı Tarık ve Diğerleri, saf bir çocuğun gözünden büyüklerin komik dünyasını anlatıyor. Tarık, dışarıdan bakıldığında sessiz ve kendi halinde bir çocuktur. Olaylara ve kurallara çocuksu bir pencereden bakmaktadır. Büyükler için değişmez kabul edilen adet ve alışkanlıkları anlamakta ise oldukça zorlanmaktadır. Özetle Tarık, yaş itibariyle bizden daha naif, boy itibariyle bizden daha mütevazı ve ideoloji itibariyle bizden daha tarafsız bir yerden bakmaktadır hayata… Ama kötü bir niyeti yoktur. Kimin başına ne açtıysa, hep haylazlığından ve merakından açmıştır. Yaptıklarıyla çevresindekileri çileden çıkaran Tarık, başlangıçta Enikli köyünde yaşamaktadır. Ama zekâsı ve fıtratı bir köye fazla geldiği için kendisinden pek hazzetmeyen muhtarın ısrarı, öğretmenin tavsiyesi ve annesinin rızasıyla İstanbul’a, devletin zeki çocuklar için açtığı özel okula gönderilir.Ve burada devreye ‘diğerleri’ girer… Yani dedesi Numan, teyzesi Kehribar, eniştesi Cevahir ve öğretmeni Selçuk… İyi kalpli yumurcağı şimdi büyük şehirde; yeni akrabalar, yeni arkadaşlar ve birbirinden komik maceralar beklemektedir.


Oyuncular

Mehmet Püsküllü

Zuhal Topal

Akasya Aslıtürkmen

Altay İzbırak

İsmet Numanoğlu

Serhat Yiğit

Abidin Yerebakan
Özlem Çakar

Ömer Duran
Tuncay Beyazıt

Kamil Zaim

Zekeriya Karakaş
İshak Tekgül

Özgür Şahbaz

Kaya Erdaş

Yalçın Avşar


Yönetmen:Gürsel Ateş
Senaryo Yazarı:Mahmut Bengi
Yapımcı:Salih Asan

Şölen

Şölen


Şölen, Murat’a, dedesinin ileri sürdüğü şart için evlenmek istediğini, bu evliliğin iki yıl süreceğini, bunun için de iki yüz bin dolar vereceğini anlatır ve evlenme teklifini yineler. Serdar, gönderdiği bir demet gül ve sevgi sözcükleri dolu bir kartla, Şölen’le tekrar iletişim kurmayı başarmış ve az da olsa yumuşatmıştır. Ancak Şölen, Serdar ve Hande’yi bir restoranda görünce Murat’a, onunla evlenmesi için ısrarcı olur.
Bedri Bey’in evinde işe başlayan Zühre, oğlu Ali’yle ancak telefonla görüşebilmektedir. Zühre’nin, sık sık ve uygunsuz zamanlarda çalan telefonu, evdekilerin gözünden kaçmamış ve onun bir sevgilisi olduğu izlenimini yaratmıştır.
Murat’ın babası Kemal, oğlunu eve geri çağırmaktadır. Murat ise yeni bir projede rol alacağını söyleyerek babasını oyalamaktadır. Maddi sıkıntısına rağmen Murat, geçici de olsa, para karşılığı evlenmeyi onuruna yediremez ancak Tunç ve Hakan O’nu ikna eder.
Bedri Bey’in mirasını elinden kaçırma telaşına düşen Cumhur, kızı Şölen’i, kendi etkisi altına alabileceği biriyle evlendirmek için planlar yapmaktadır. Bütün bu baskı karşısında Şölen, Murat’ı arayarak evlenmek için işlemlere başlayabileceklerini söyler.
FOX’un yepyeni dizisi Şölen’le dizi keyfiniz şölene dönüşecek.


Oyuncular


Doğa Rutkay


Paşhan Yılmazel


Rutkay Aziz


Erol Keskin


Görkem Yeltan


Murat Akkoyunlu

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Şeytan Ayrıntıda Gizlidir

Geçen sezon polisiye yazarı Ahmet Ümit'in "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" adlı romanından uyarlanan ve TRT'de yayınlanan "Karanlıkta Koşanlar" adlı televizyon dizisinden övgüyle bahsedildiğini duyuyordum ancak izleme şansı bulamamıştım. Geçen hafta Salı akşamı televizyon kanalları arasında elimde kumanda kılıcı bir oraya bir buraya savurup gezinirken -zaplarken- ("Zaplamak" lafı çizgi roman kahramanı Flash Gordon'un ışın tabancasından çıkan "Zap" sesinden geliyormuş..!) TRT'de yine Ahmet Ümit'in aynı adlı kitabı üzerine kurulu olduğunu sonradan öğrendiğim "Şeytan Ayrıntıda Gizlidir" adlı dizinin ilk bölümüne rastladım. Çetin Tekindor'un ana karakter Başkomiser Nevzat'ı oynadığı dizi bir şekilde beni içine çekti ve hem o akşam hem de sonraki günlerde yayınlanan tekrarını keyifle seyrettim. Ahmet Ümit'in henüz hiçbir kitabını okumadım ama bir süre önce seyrettiğim -hangi kanal ya da program olduğunu hatırlayamadğıım- televizyon röportajındaki öfkeli, enerjik ve akıllı görüntüsü beni yazdıkları hakkında meraklandırmıştı. Aklına, bilgisine güvendiğim ve kitabını okuyan arkadaşlarımın söylediği pozitif şeyleri de düşününce dizinin sağlam bir "yazı" üzerine kurulduğu belli oluyor ama kanallar arasında gezinirken beni çeken şey ne dizinin adı ne de senaryosuydu... Sanırım ben bir kaç saniyeliğine gözucuyla gördüğüm ekrandaki doğallığa takıldım, dizi bir şekilde "iyi" sinema filmlerinde görmeye alışık olduğum bir havaya sahipti, umarım bu devam eder.




oyuncular




Çetin Tekindor




Nejat İşler




Fırat Tanış




Meral Çetinkaya


Gazanfer Ündüz


Turgay Tanülkü


Ayşen İnci




İhsan Devrim




Volga Sorgu




İrem Altuğ




Aytekin Özen


Mete Horozoğlu




Yönetmen:Cevdet Mercan


Senaryo Yazarı:Turgut Yasalar,Ayhan Bozkurt


Müzik:Melih Kibar


Görüntü Yönetmeni:Taylan Sancaktar,Mukadder Kızılca

Şaşıfelek Çıkmazı

Şaşıfelek Çıkmazı




senaryosunu mahinur ergun un yazdığı ve ilk dönemlerinde yönettiği fikret kuşkan derya alabora, zuhal gencer suzan aksoy , füsun demirel gibi zengin bir kadrodan oluşan. ayrıca çağan ırmak ın yetiştiği diyebileceğimiz trt yapımıdır. yönetmen yardımcısı olarak başlayan ırmak, dizinin son dönemlerinde yönetmenliğe atanmıştır.bölümleriyle 2001 yılında TRT'de yayınlanmış TV dizisi.
İlk yayınlandığı dönem seyirciden yeterince ilgi görememiş olan dizi, TRT kanallarındaki tekrar yayınlarıyla, geniş bir hayran kitlesi tarafından seyredildi ve benimsendi. Özellikle güçlü kadın karakterleri ve doğal yazılmış diyalogları ile, bugüne kadar yayınlanmış Türk dizileri içerisinde, kendisine özgü bir yer edindi. Gördüğü ilgi nedeniyle, 2001 yılında yeni bölümleri çekildi.
Bu yeni bölümlerde bir oyuncu değişikliği dışında, önceki kadro korundu ve pek çok yeni karakter eklendi. Bu yeni bölümlerin yönetmenliğini, daha önceki bölümlerde yönetmen yardımcısı olarak çalışmış olan Çağan Irmak üstlendi. Bu bölümler, yine TRT'de yayınlandı.
Dizinin tekrar bölümleri, Kanaltürk tarafından yayınlanmaya devam etmektedir.


oyuncular

Derya Alabora

Zuhal Gencer Erkaya

Füsun Demirel

Suzan Aksoy

Cem Davran

Fikret Kuşkan

Dilaver Uyanık

Nurettin Şen

Tamer Karadağlı

Selçuk Yöntem

Ayhan Kavas

Hakan Tanfer

Feridun Koç

Aysun Metiner

Mahperi Mertoğlu

Ali Erkazan

Betül Arım

Veysel Diker

Can Başak

Hasibe Eren

Erkan Atbin

Eylem Yıldız

Sinan Albayrak

Bengi Heval Öz

Kemal İskender

Gürhan Elmalıoğlu

Mehmet Gürhan

Ertürk Uras

Tanju Tuncel

Handan Gölünç

Semah Tuğsel

Esin Eden

Erdoğan Kapısız

Yönetmen:Mahinur Ergun,Çağan Irmak
Senaryo Yazarı:Mahinur Ergun
Yapımcı:Sinan Yaka
Müzik:Can Atilla
Görüntü Yönetmeni:Sabri Savcı,Hayri Çölaşan,Ercan Yılmaz

Sultan Makamı

Sultan Makamı

Yönetmenliğini Aydın Bulut'un yaptığı dizi, 2003 yılında Kanal D'de gösterime girdi. Senaryo Yazarının Ali Ulvi Hünkar olduğu Sultan Makamı'nın müziklerini Kemal Sahir Gürel ve Kazım Koyuncu yapmıştı. Dizinin yapımcılığını Avşar Film üstlendi. "Yeditepe İstanbul" dan esintilerin hissedildiği dizi film; İstanbul'da bir mahallede geçen sıcak ilişkileri, kişilerin gelecek umutlarını, parasızlığı, aşkları ve çıkar çatışmalarını ustaca konu edinip işlemiştir.
Dizinin başrollerini Şevket Çoruh (Sultan), Başak Köklükaya (Asiye) canlandırıyordu. Dizi, büyük talebe rağmen senaristinin devam etmek istememesi üzerine 15 bölümle son buldu.


Oyuncular

Şevket Çoruh

Başak Köklükaya

Kerem Atabeyoğlu

Ahmet Saraçoğlu

Uğur Polat

Ruhi Sarı

Ayşen Gruda

Tanju Tuncel

Dolunay Soysert

Pelinsu Pir

Hikmet Karagöz

Arif Erkin

Bora Sivri

Ali Sirmen

Mustafa Turan B

ülent Kayabaş

Selin İşcan
Yapımcı:Bahadır Atay
Kamera:Alper Derli
Sanat Yönetmen:Tolunay Türköz
Oyuncu Seçim:Harika Uygur
Yönetmen :Aydın Bulut
Senaryo Yazarı:Ali Ulvi Hünkar
Müzik:Kemal Sahir Gürel,Kazım Koyuncu

Suç Dosyası

Suç Dosyası

Hergün basından takip ettiğimiz ve perde rkasını merak ettiğimiz adli vakaların emniyet teşkilatı, adli tıp ve criminoloji labratuarı üçgeninde nasıl çözüldüğüne dair gerçekçi ve sürükleyici bir yapım...Türkiye'de yaşanan adli düğümlerin nasıl çözüldüğünü tüm gerçekliğiyle yansıtan Suç Dosyası, polislerin ve adli dedektiflerin serüven dolu hayatlarını ekrana taşıyacak.


Gençler ölümle burun buruna gelmiştir


Yeni yeni sivrilmeye başlayan müzisyen Kerem, ağır bir uyuşturucu bağımlısıdır. Kız arkadaşı Ceyda ise bu batağın dışında kalmış ve Kerem’i kurtarmaya çalışmaktadır.
İki gencin şüpheli ölümleriyle başlayan hikâyede kahramanlarımız, soruşturma ilerledikçe, uyuşturucu batağında çırpınan gençlerin acıklı dramıyla karşılaşır. Bu iki gencin şüpheli ölümünü, narkotik şubeyle ortak hareket ederek çözmeye çalışan kahramanlarımız, uyuşturucu dünyasının aktörleri olan kullanıcıdan, torbacasına ve uyuşturucu baronlarına kadar uzanan bir serüvene dalarlar... Büyük bir miktarda uyuşturucunun bir baskında ele geçmesiyle, işin rengi değişir. Uyuşturucu baronlarının polislere gözdağı vermek ve intikam almak için, piyasaya saf eroin sürmeye kalkışmasıyla gençler ölümle burun buruna gelmiştir. Artık bir ölüm kalım mücadelesi başlamıştır. Saf eroinin tamamının gençlere ulaşmadan önce ele geçirilmesi ve tehlike altındaki, gençlerin kurtarılması için zamana karşı bir yarış başlar. Son anda malın tamamı ele geçirildiği gibi, uyuşturucu baronu da yakalanır.3 Yapım ve Senaryo- Avni Özgürel- TFT YAPIMYönetmen: Atıl İnaç


Nefes nefese bir takip


Suç Dosyası...Para karşılığı zengin erkeklerle birlikte olan Ayla’nın her kesimden tanınmış müşterileri vardır. Bu tanınmış çevreden daha fazla yararlanmak isteyen Ayla, aldığı parayla yetinmeyip, daha fazla kazanmak için başka bir yol daha bulmuştur.
Çantasına yerleştirdiği küçük bir kamerayla, bazı erkeklerle sevişmelerini gizlice kayda almaya ve bu ünlü isimlere şantaj yapmaya başlar. Ama son yaptığı şantaj geri teper ve bunu hayatıyla öder.Ayla’nın bir kiralik arabada düşürdüğü cep telefonu başka bir şehirden iş görüşmesi için gelen uyanık bir iş adami tarafindan bulununca her şey tepetaklak olur. Arkada birakılan delillerin temizlenmesi ve kasetin ele geçirilmesi çerçevesinde; işadamı, Ayla’nın patronu horoz ve Ayla’yı öldüren kiralik katil arasında, kıyasıya bir kaçma kovalamaca başlar.Diğer yandan komiser Samet önderliğindeki ekip bu garip üçgeni çözmek için, heyecan temposunu zirvede tutan, nefes nefese bir takibin içindedir.


Heyecan devam ediyor..


Suç Dosyası...İlk bölümün sonunda okulun önünde trafik kazası geçirip hastaneye kaldırılan musluk tamircisi Osman ameliyata alınır. Kaza sırasında elinde bulunan tamir çantası kriminolojide incelenmektedir…
Zeynep’in telefonunun yazılı olduğu kağıt ve eski tarihli bir gazete kupürü dikkatlerini çeker. Ayşe fotoğraftaki çocukların kimliğini araştırmak için haberde adı geçen ilkokula gider. Osman’ın Çiğdem’in cinayet zanlısı olma ihtimali üzerine araştırmalar tüm hızıyla sürerken; tenha bir sokakta ankesörlü bir telefondan bir taciz telefonuna tanıklık edilir. Hemen ardından aynı telefon Zeynep’e de gelir. Osman doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamaz.. Avukat Doğan bunun üzerine polisleri suçlayan bir tavırla Başkomiser Samet’in ofisine gider..O sırada Samet, adli tabip dostu Numan’la dertleşmektedir. Samet bu kızgın genç avukatın tepkisini algılamaya çalışırken, bıraktığı kartvizitin üzerindeki isim onu şaşırtır.. O isim dostu Numan’ın bir süredir görüşmediği oğludur..


FOX ekranlarında yepyeni bir dizisi başlıyor


Çiğdem okuldan çıkışta ilkokuldan onu tanıdığını söyleyen Osman ile karşılaşır ama Çiğdem ona yüz vermez. Çiğdem, okul çıkışı evine giderken her zaman kullandığı metruk inşaat yolunu kullanır. Aniden ağır bir saldırıya uğrar.
Emniyet amirliğinin her zamanki yoğunluğu sürmektedir. Engin, elinde 5. kattan atlayan ve arkalarında Biz buraya ait değiliz’ diye yazı bırakan gençlerle ilgili raporla, imza almak için Başkomiser Samet’ in odasına gider. Bu esnada emniyete gelen Çiğdem’in anne ve babası kızları için kayıp ihbarı verir ve emniyette araştırma başlar. Araştırmalar sonucu Çiğdem, saldırıya uğradığı metruk inşaatta bulunur. Adli tıpa getirilen kızın cesedini teşhis eden babası yıkılır.Çiğdem’in öldürüldüğü metruk inşaatta Mahmut’un arkadaşı Erol bir fahişe ile polisler tarafından yakalanır. Erol, Çiğdem’in katil zanlısı olarak sorgulanmak için karakola götürülür. Emniyet amiri Samet yakalanan zanlıyla ilgili bilgileri aldığı sırada, Ayşe Metin’le birlikte Çiğdem’in arkadaşlarını tekrar sorgulamak için okula gider. Ayşe ile Metin okuldan çıkarken çocuklara Osman’ı bir daha gördüklerinde onu yakalamalarını ve onlara haber vermelerini söyler. Okuldan ayrılmak üzere olan polis ekibi, okulun önünde çıkan kavga üzerine ne olduğunu anlamak için tam arabadan çıkacaklarken kaçmakta olan Osman yanlarından geçer ve acı bir fren sesi duyulur. Ambulansta olan Osman sürekli çantasını ve Çiğdemi sayıklar… Gece karanlığında Çiğdem’in öldürüldüğü metruk inşaata bir adamın yanında kadınla içeri girdiği görülür..



Oyuncular


Rasim Öztekin


Suavi Eren


Tura Kaftancioğlu


Ufuk Karali


Bülent Düzgünoğlu


Tarik Köksal


Yonca Oskay


Sanem Balci


Damla Canliarslan


Alican Kargin


Serkan Genç


Ceren Balta KAHVECİ


Yusuf Baltacı


Yapım ve Senaryo: Avni Özgürel

Yönetmen: Atıl İnaç

Son Yaprak

Son Yaprak



oyuncular




Ayşegül Aldinç



Yusuf Sezgin



Umut Sezgin

Seçil Mutlu



Aysun Metiner

Şencan Güleryüz

Alev Gürzap



Dursun Ali Sarıoğlu



Murat Onuk



Halil Kumova



Ziver Çiftçi



Selami Uncuoğlu



Canan Çiftel





Yönetmen:Murat Saraçoğlu,Alpaslan Bozkurt


Senaryo Yazarı:Ömer Lütfi Mete


Müzik:Özhan Eren


Görüntü Yönetmeni:Murat Kılıç
Genel Koordinatör:Derya Yaruç
Işık Şefi:Selçuk Erkan


Renk Düzenleme:Tolga Girici,Faruk Gökkaya
Sanat Yönetmeni:Feyza Şanalan,Ruhan Ünlüer


Yapım Koordinatörü:Hasan Demircan


Yardımcı Yönetmen:Hilal Ulusev

Sil Baştan

Sil Baştan

Kanallar diziden gecilmez oldu yerli yabanci dizi furyasi azalacagin cogaliyor hatta bir coguda 2. bolumden sonra yayindan kalkiyor. yeni dizilerden birtanesi de bu sil bastan . ben acikcasi begendimbu dizlerin buyuk izleyici kitlesi kadinlar ve ilkkez bukadar feminist bir dizi goruyorum turk kanallarinda. rojinin sesinin bukadar iyi oldugunuda bilmiyordum he ne guzel okuyo kurtce boşroldeki uc kadinda iyi hiç begenmedigim ceyda duvenci bile ozlem bacim biraz daha zorlasa bendeki sarkicidan-mankenden oyuncu olmaz yargisini kiracak ozlem bacimin albumu haziranda cıkıyormus haberinide vereyimhale soygazi cok soguk geldi bana dizi bence dibine kadar feminizm kokmali işin icine yalanlar dolanlar entrikalar girerse içine ederler 3 kadin karakterden uzaklasmamalı senaryo.


oyuncular

Cemal Ustaoğlu

Numan Çakır

Aytaç Ağırlar

Görkem Yeltan

Ahmet Bozali

Kıvılcım Öztürk

Halil Kumova

Derya Baykal

İbrahim Murat

Devrim Parscan

Engin Altan

Nail Kırmızıgül

Özgür Şaşmazer

Şebnem Arcan

Ege Aydan

Selim Suna Keskin

Nurhan Yılmaz

Ceyda Düvenci

Yaman Tarcan

Özlem Tekin

Pamela Spence

Hale Soygazi

Aydın Sigalı

Ömer Genç

Ece Özdikici

Oya Salman

Ada Alize

Kamil Gençtürk

Adil Sak


Yazar:Cüneyt Bolak,Nilgün Öneş
Yönetmen:Gül Oğuz

Sihirli Annem

Sihirli Annem


Başrollerinde Nevra Serezli, İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Gül Onat ve Defne Joy Foster'in oynadığı sevilen dizi Sihirli Annem'in yönetmenliğini Tülay Kocatürk üstleniyor.İlk karısı ölünce çocukları Cem ve Ceren ile yaşayan Sadık, peri olduğunu bilmediği Betüş ile evlenir. Daha sonra Betüş gibi peri olan kimsesiz Çilek’i de evlatlık alırlar. Kızlarının fani ile evlenmesini asla kabullenmeyen Dudu sürekli onlara karşı sihirler yapar.Kızlarının babası olan Taci’de bir fanidir, ama kıskançlıktan dolayı onu zamanında köpeğe çevirmiştir. Dizide, Dudu’nun çevresi ile verdiği büyük sihir mücadelesi ve şirin aile hikayesi anlatılıyor.

oyuncular

İnci Türkay

Nevra Serezli

Emine Ün

Şahap Sayılgan(Sadık)

Gül Onat(Perihan)

Mümtaz Sevinç(Umur)

Defne Joy Foster(Eda)

Dost Elver(Tarık)

Gizem Güven(Ceren)

Zuhal Topal(Suzan)

Suat Sungur(Avni)

Süeda Çil(Firuze)

Metin Serezli(Taci)

Buğra Özmüldür(Cem)

Zeynep Özkaya(Çilek)

Jess Molho(Yavuz)

Suna Selen

Ayşen İnci(Periliçe)

Damla Ersubaşı(Tuğçe)

Jinet Zalma

Işıl Ayşe(Urcu)

Name Eron

İsmet Üstekin(Kendal)

Yunus Günçe (Ferhat)

Seda Fettahoğlu

Oğuz Oktay(Bulut)

Maşuka Altın Ali Kil

Arda Seçgün Gürkan

Gültekin(Chris)

Özlem Taşpınar

Oğuzhan İlhan


Senaryo Yazarları:Gamze Özer
Yapımcılar:İnci Kırhan
Yönetmenler:Ersoy Güler,Kartal Çidamlı

Sır Gibi

Sır Gibi

Ferhan ve Gülcan evlilik yıldönümlerini kutlamak için büyük bir otelde balo düzenlemişlerdir. Gülcan ve Ferhat bir ara suitlerine çıkar. O sırada suitte otel görevlisi Oktay çalmak için birşeyler aramaktadır ve çabucak bir yere gizlenmiştir. Ferhan ve Gülcan tartışmaya başlamıştır. Gülcan çok üzgündür ve eve döner. O çıktıktan hemen sonra Ferhan’ın sevgilisi Deniz, Ferhan’ın yanına gelir. Aralarında çıkan kavga sonucu Ferhan ölmüştür. Oktay sesleri duymuş ama birşey görememiştir. Panikle dışarı çıkarken yakalanır. Otel görevlilerinin ve Oktay’ın şahitliğiyle bütün şüpheler Gülcan’ın üzerinde toplanmıştır.


oyuncular


Sibel Turnagöl(Deniz)


Faruk Peker(Orhan)


Levent İnanır(Cenap)


Anta Toros(Gülcan)


Mümtaz Sevinç(Ferhan)


Mert Asutay(Oktay)


Yönetmen:Avni Kütükoğlu

Senaryo Yazarı:Nuran Devres

Yapımcı:Osman Yağmurdereli

Müzik:Ali Otyam

Görüntü Yönetmeni:Ümit Ardabak

Sıla

Sıla

Mezopotamya'nın bereketli toprakları. Hiçbir penceresi birbirine bakmayan, yüksek avlulu evleri, daracık sokakları olan topraklarda kanun tanımaz töreler, töreye karşı gelen aşk!Kalbinde hep hasret büyütmek zorunda kalan bir kızla, töreleri ve kalbi arasında kalan Boran'ın tutkulu aşk hikayesi!Yazgısı, onu üç yaşındayken özünden, ailesinden koparıp, İstanbul'a sürükler. Kökleri Doğuda, Batı dünyasına ait Sıla, bir yalanla büyür. Sıla başka bir dünyaya kök salmaya çalışırken o farkında değildir ki, o topraklar kızların kaderini başkaları yazar. Sıla'nın hiç duymadığı Berdel kelimesi, hayatının tüm seyrini değiştirir. Hiç tanımadığı ağabeysinin canını kurtarmak için, hiç görmediği aşiret reisi Boran'la zorla evlendirilir. Artık Sıla kocaman bir evde, yıkılmaz kuralları olan bir töreye hapistir. Sıla her gün kaçış planları yapar ama farkında değildir ki, asıl kaçmaya çalıştığı şey, içinde yavaş yavaş büyüyen Boran'a duyduğu umarsız aşktır.


oyuncular


Cansu Dere(Sıla)

Mehmet Akif Alakurt(Boran)

Zeynep Eronat

Menderes Samancıla(Celil)

Devrim Saltoğlu

Fatoş Tez

Fatoş Sezer

Muhammed Cangören

Kartal Balaban

Cemal Toktaş

Tayanç Ayaydın

Cüneyt Türel

Hümeyra Akbay

Boncuk Yılmaz

Senaryo Yazarları:Sema Ergenekon Eylem Canpolat
Yönetmenler:Gül Oğuz

Sevgili Dünürüm

Sevgili Dünürüm

ETKİLENMİŞ OLABİLİRİZ' BAŞROLLERİNİ HALUK BİLGİNER VE SUMRU YAVRUCUK’UN PAYLAŞTIĞI ‘SEVGİLİ DÜNÜRÜM’ DİZİSİ, KONUSU NEDENİYLE ŞİMDİDEN İLGİ ÇEKİYOR Yeni yayın döneminde Star TV’de ekrana gelecek olan ve TMSF tarafından bankasına el konulmuş bir işadamının başından geçenleri anlatan dizinin konusu, 'Senaryo gerçek hayattan mı alınma?' sorusunu akıllara getirdi. Konuyla ilgili iddiaları yanıtlayan dizinin yapımcısı Faruk Turgut şunları söyledi: Konuyu görenlerin aklına hemen Cem Uzan ve Erol Aksoy geliyor. Bu dizi her iki ismin de hayatını anlatmıyor. Ancak tüm Türkiye, bankalarına el konulan işadamlarının başına gelenleri medyadan takip etti. Dolayısıyla çıkış noktamız onlar olmasa bile senaristimiz bu süreçten etkilenmiş olabilir. Yani ‘hayır bu diziyle o yaşanan olayların hiçbir alakası yok’ diyemeyiz. Yapımcı Turgut, 'Dizinin yayınlanacağı kanal olan Star TV eskiden Cem Uzan’ındı. Bu rastlantı için ne diyeceksiniz?' sorusuna, ise şu yanıtı verdi: İlginç bir tesadüf. Ama sonuçta bizim tek amacımız yaşanan bu süreci eleştirel bir bakış açısıyla komedi tarzında sunmakAhmet 55 yaşında bankası ve inşaat şirketleri var. Çok zengin bir adam, biraz paranın getirdiği hava var üzerinde ama aslında özünde mütevazı, espirili, sözünü sakınmayan ve temiz kalpli biri… Karısı yıllar önce ölmüş. Oğlu Murat onun her şeyi, hayatını ona adamış. Yıldız 45 yaşında edebiyat öğretmeni. Hala gençliğini ve güzelliğini korumuş tam bir hanımefendi. Çok kibar, görgülü ve hayatta en önem verdiği şey saygı. Çok disiplinli yaşar ve doğrularından asla ödün vermez. Görgüsüzlük onun tahammül edemeyeceği tek şey… Kocası on yıl önce ölmüş iki kızı var. Dünyalar güzeli Peri ve sevimli Mine. Onlar Yıldız’ın gözbebeği… Yıldız, ablası Güneş, Güneş’in oğlu Cem ve gelini Didem ile aynı bina da yaşamaktadır. Birbirlerinden kuzey ve güney kadar uç ve hiçbir koşulda bir araya gelemeyecek Ahmet ve Yıldız’ı Murat ile Peri’nin büyük aşkı bir araya getirir. Ve bir araya gelmeleriyle art arda yaşanan esprili ve ilginç olaylar aslında bu iki aileyi farkında olmadan birbirlerine daha çok yakınlaştırır. Bakalım, Peri ile Murat’ın aşkı, Ahmet ile Yıldız’ın huysuzluklarına direnebilecek mi?


oyuncular

Haluk Bilginer

Sumru Yavrucuk

Nevra Serezli

Rojda Demirer

Engin Altan Düzyatan

Cengiz Bozkurt

Sezai Paracıkoğlu Taylan Erler

Ali Sirmen
Senaryo:Mahinur Ergun
Yönetmen:Hakan Algül

Sev Kardeşim

Sev Kardeşim

İlçeye atanan kaymakam bir kadınsa...Rıdvan erkenden kalkıp kaymakamı karşılamak için yapılan hazırlıkları kontrol etmek için Zeytindağ’ın meydanına gider. Kaymakam Yüksel de, Zeytindağ’a gitmek üzere annesiyle yoldadır. Ancak annesinin söylenmelerinden sıkılmıştır.Rasim ve ailesi de eski kamyonlarına eşyalarını doldurmuş Zeytindağ’a gitmektedir. Rasim’in büyük oğlu Uğur ise motosikletiyle onları takip etmektedir.Yüksel annesinin söylenmelerine daha fazla dayanamaz, yolda iner ve Uğur’la karşılaşır.Rasim’in kamyonu kasabaya girer. Kasabadakiler onu kaymakam sanır. Rıdvan, Rasim’i tanır ve sinirleri bozulur. İkisi arasında tartışma çıkar.O sırada Uğur’la Yüksel kasabaya girer. Kasabalı kaymakamın kadın olduğunu öğrenince şaşırır.Rasim ve ailesi eski evin olduğu yere giderler ama hayal kırıklığı yaşarlar. Rasim, ailesini babasından kalan meyhaneye götürür. Orada da durum pek iç açıcı değildir.Rıdvan, kaymakamı otele yerleştirir. Otelciye de Rasim’e oda vermemesini tembihler.Rasim oda ayarlamak için otele giden Uğur’a bakmaya gider. Rıdvan onu takip etmektedir. Rasim eski kilisenin önünden geçerken eski günleri hatırlar ve kiliseye girer. Rıdvan hala peşindedir


Oyuncular

Davut Güloğlu(Uğur)

Ahmet Gülhan(Rıdvan)

Serdar Gökhan(Rasim)
Defne Yalnız(Ümran)
Nail Kırmızıgül(Müfit)
Bülent Alkış(Erdal)
İpek Tenolcay(Nebahat)
Kamil Sönmez(Ahmet)
Fadik Sevin Atasoy(Fatoş)
Yeliz Şar(Feraye)
Ege Tanman(Çetin)
Zeynep Gülmez(Saadet)
Emrah Elçiboğa(Kamil)
Ufuk Karaali(Tahir)
Mehtap Anıl(Sıdıka)
Mümtaz Sevinç(Rasim)
Oya Başar(Kaymakam Meryem)
Hande Ataizi(Kaymakam Yüksel)
Senaryo Yazarları:Hakan Haksun
Yapımcılar:Osman Yağmurdereli
Yönetmenler:Cankat Ergin

Sessiz Gemiler

Sessiz Gemiler

Sessiz Fırtına

Sessiz Fırtına

Senin Uğruna

Senin Uğruna

Senden Başka

Senden Başka

Selena

Selena

Sardunya Sokak

Sardunya Sokak

Sahte Prenses

Sahte Prenses

Pusat

Pusat

Parmaklıklar Ardında

Parmaklıklar Ardında

Omuz Omuza

Omuz Omuza

Oks Anneleri

Oks Anneleri

Oğlum İçin

Oğlum İçin

Ne Seninle Ne Sensiz

Ne Seninle Ne Sensiz

Nazlı Yarim

Nazlı Yarim

Mihriban

Mihriban

Metropalas

Metropalas

Menekşe İle Halil

Menekşe İle Halil

Mahşer

Mahşer

Mahallenin Muhtarları

Mahallenin Muhtarları

Küçük Semazen

Küçük Semazen

Küçük Adımlar

Küçük Adımlar


Engin, işinde başarılı bir cerrahtır. İşindeki başarısını eve taşımayı beceremeyen Engin’in evliliği ise sorunlu gitmektedir. Eşinin ilgisizliğinden yakınan Sevgi ayrılma kararı alır ve büyük bir kavga sonrasında evi terk eder. Hızla araba kullanırken korkunç bir kaza geçirir.Eşinin kaza geçirdiğini öğrenen Engin hastaneye koşar. Evliliğini kurtarmak için hiç çaba harcamayan Engin, bu sefer karısını kurtarabilmek için saatler süren bir ameliyata girer ama başaramaz.Kızı Filiz ve babası Ergün’ün suçlamalarıyla karşı karşıya kalan Engin, o günden sonra tüm dünyaya kapılarını kapatır. Cerrahlık kariyerine neredeyse denk götürdüğü piyanoyu bile bırakır. Artık kızının ve babasının gözünden eşinin ölümüne sebep olmuş bir adamdır.Bu arada, Filiz’in okuluna yeni tayin olan Şule’nin gelmesiyle sadece Filiz’in değil okludaki tüm çocukların hayatı birebir değişir. Filiz’le baba kız diyalogunun çoktan koparmış olan Engin için yeni bir fırsat doğar. Engin, Şule sayesinde kızına yakalaşacaktır. Filiz’e doğru attığı küçük bir adım, onu aynı zamanda Şule’ye de yaklaştırmaktadır.

Oyuncular


Uğur Polar


Meltem Pamirtan


Sait Genay


Cavidan Polatkan


Binnur Işık


Sema Atalay


İskender Altın


Yağız Özal


İlayda Yanat


Güzin Usta


Nevin Efe


Nesrin İşçi


Nurullah Çelebi


Fırat Berk Konya


Özlem Saraç


Mert Dönmez



GENEL KOORDİNATÖR: Murat Özalp

YAPIMCI : ARS Yapım/Murat Arslaner

YÖNETMEN : Umut Gelgör

SENARYO : Erkan Birgören

Müzik :Arya

Kuzey Rüzgarı

Kuzey Rüzgarı

Show TV'de 3 Eylül'de yayına girmesi planlanan Kuzey Rüzgarı adlı dizi, sezonun en iddialı yapımlarından biri olmaya aday. Başrollerde ise iki "maço" karakter, yan yana rol kesecek. Kadir İnanır, Rusya'da 20 yıl hapis ve 5 yıl da sürgün cezasına çarptırılan eski bir kabadayı olarak ekrana gelecek. Adı Kuzey, lakabı ise "Ekber" olan baba, hapis cezası bittikten sonra yeniden Türkiye'ye dönmeye karar verecek. Ancak, memleketin halini, bıraktığından çok daha kötü bulacak. Ülkesinin iç ve dış düşmanlar tarafından amansızca kuşatıldığına kanaat getiren "Ekber", ekibini yeniden toplayıp, durumdan vazife çıkartarak, tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenler başta olmak üzere soysuzlara, uğursuzlara, soygunculara, işgalcilere savaş açacak. Bu işi yaparken de kendisini hiç tanımayan yeğenini (Oktay Kaynarca) kullanacak. Gözüpek yeğen, uzaktan uzağa tanıdığı ve "her nedense" kanının ısındığı Ekber için canını ortaya koyacak. Dizide ayrıca Ebru Cündübeyoğlu ve Çağla Kubat'ın da aralarında yer aldığı kalabalık bir oyuncu kadrosu rol alacak. Dizinin senaryosunu yazan Mustafa Şevki Doğan aynı zamanda yönetmenliği de üstlenecek. Kadir İnanır'ı yeniden siyah pardesüsünün üzerine beyaz kaşkolunu dolamış olarak görmek, "Çakır"ın yeniden hayat bulduğuna şahit olmak, mafya dizilerine meraklı olanları mutlu edeceğe benziyor.

Oyuncular






Kadir İnanır






Oktay Kaynarca






Çağla Kubat






Ebru Cündübeyoğlu






Ebru KocaağaLevent İnanır

Yönetmen:Mustafa Şevki Doğan
Senaryo :Mustafa Şevki Doğan