19 Aralık 2007 Çarşamba

Korkusuzlar

Korkusuzlar


Allah Belanı Versin’ adlı parçasıyla ünlenen ismail YK, ‘Korkusuzlar‘ adlı bir dizide rol alacak. atv’de yayınlanacak dizide ünlü şarkıcı, bir gizli polisi canlandıracak..‘Şapur Şupur’ ve ‘Bombabomba.com’ adlı albümleriyle müzik dünyasında fırtına gibi esen ve ödüle doymayan şarkıcı İsmail YK, sahnelerden televizyon dünyasına transfer olan ünlüler kervanına katıldı. Bugüne kadar kendisine gelen tüm oyunculuk tekliflerini reddeden ünlü şarkıcı, atv’de yayınlanacak ‘Korkusuzlar’ adlı dizi için kamera karşısına geçme kararı aldı.
SUÇLULARA MEYDAN OKUYORSenaryosunu Osman Dikiciler’in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Tevfik Şenol’un yaptığı dizide, İsmail YK’ya Burcu Özkanca Günay, İstemi Betil, Ali İpin, Berna Öztürk, Bahar Akça, Ercü Turan, Eriş Akman, Mihriban Er ve Ali Yaylı eşlik edecek. YK, dizide İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün kurduğu özel bir timde görevli olan bir gizli polisi canlandıracak.
BİR AY BOYUNCA DERS ALDIRolüne adapte olabilmek için bir ay boyunca emekli bir polis memurundan ders aldığını belirten YK, motosiklet kullanmayı öğrenmekte zorlanmadığını söylüyor. Kuzguncuk’taki dizi setinin hayranlarının istilasına uğradığını ve bu durumun kendisini çok mutlu ettiğini belirten ünlü şarkıcı ekliyor: “Daha önce sadece kliplerde oyunculuk yapmıştım. İlk defa bir projede hiç şarkı söylemeden oyunculuk yapacağım. Çok heyecanlıyım ama kendime güveniyorum. Eminim ki bu işin altından kalkacağım.”




Oyuncular

İsmail YK (İsmail)

Ali İpin (İskender)

Burcu Özkanca (Selen)

Berna Öztürk (Suat)

Fatoş Güçlü (Güliz)

Gürkan Tavukçuoğlu (Burak)

Turgut Tunçalp (Tatar Ramazan)

Özgür Özaslan (Sergen)

Ercü Turan (Yavuz)
Serkan Genç (Tarık)

Bahar Akça (Zeynep)

İstemi Betil (Giritli)

Eriş Akman (Hakkı Abi)


Yapım : Avrupa Film

Yapımcılar : Cengiz Erdem, Deniz Erdem

Senaryo : Avrupa Film Yazı Grubu – Osman Dikiciler

Genel Koordinatör : Sabri Saydam

Yönetmen : Tevfik Şenol

Hiç yorum yok: