19 Aralık 2007 Çarşamba

Şölen

Şölen


Şölen, Murat’a, dedesinin ileri sürdüğü şart için evlenmek istediğini, bu evliliğin iki yıl süreceğini, bunun için de iki yüz bin dolar vereceğini anlatır ve evlenme teklifini yineler. Serdar, gönderdiği bir demet gül ve sevgi sözcükleri dolu bir kartla, Şölen’le tekrar iletişim kurmayı başarmış ve az da olsa yumuşatmıştır. Ancak Şölen, Serdar ve Hande’yi bir restoranda görünce Murat’a, onunla evlenmesi için ısrarcı olur.
Bedri Bey’in evinde işe başlayan Zühre, oğlu Ali’yle ancak telefonla görüşebilmektedir. Zühre’nin, sık sık ve uygunsuz zamanlarda çalan telefonu, evdekilerin gözünden kaçmamış ve onun bir sevgilisi olduğu izlenimini yaratmıştır.
Murat’ın babası Kemal, oğlunu eve geri çağırmaktadır. Murat ise yeni bir projede rol alacağını söyleyerek babasını oyalamaktadır. Maddi sıkıntısına rağmen Murat, geçici de olsa, para karşılığı evlenmeyi onuruna yediremez ancak Tunç ve Hakan O’nu ikna eder.
Bedri Bey’in mirasını elinden kaçırma telaşına düşen Cumhur, kızı Şölen’i, kendi etkisi altına alabileceği biriyle evlendirmek için planlar yapmaktadır. Bütün bu baskı karşısında Şölen, Murat’ı arayarak evlenmek için işlemlere başlayabileceklerini söyler.
FOX’un yepyeni dizisi Şölen’le dizi keyfiniz şölene dönüşecek.


Oyuncular


Doğa Rutkay


Paşhan Yılmazel


Rutkay Aziz


Erol Keskin


Görkem Yeltan


Murat Akkoyunlu

Hiç yorum yok: